Et sted i utvikling

På Rosenholm Campus ønsker vi å tilrettelegge slik at leietakerne kan få en sosial, enkel og effektiv hverdag med mange gode tilbud. Vi har allerede mange gode fasiliteter, og skal fortsette og videreutvikle disse.

Mat & Drikke

For mange er lunsj et av dagens høydepunkter og god mat er viktig for prestasjoner og trivsel. Furset Kantine har fokus på de beste råvarene etter sesong og ulike trender. Dette vil bidra til variasjon og god kvalitet – og de gode smaksopplevelsene. Vi ønsker å tilby næringsrike og sunne alternativer, både til frokost, lunsj, middag og møtemat. Men mat er ikke bare energi for kropp og hode. Det er også hygge og gode samtaler med kolleger og kunder, og du kan velge mellom enkel fingermat i kaffebaren eller «full pakke» i kantinen. Eller hva med å smøre med deg litt mat og spise den under et tre i skogen?

Treningssenter

En sunn sjel i et sunt legeme, heter det, og all forskning viser også at fysisk aktivitet henger sammen hvordan vi presterer mentalt. Rosenholm Campus ønsker å være en foregangsbedrift når det gjelder satsing på trening og velvære for å redusere sykdom og fravær, og inviterer alle våre leietakere til topp moderne og nyoppussede treningslokaler med faste fellestreninger, tilgang til PT, mental trening, massasje, fysioterapeut, m.m.

Og selvfølgelig har vi egen sykkelgarasje.

Møtesenter

Gode møter er selve livsnerven i business og på Rosenholm Campus har vi gjort vårt ytterste for at du skal få de gode møtene du vil ha. Vi tilbyr en variasjon møterom til alle anledninger – fra små rom som du enkelt booker i kaffebaren til deg og et par kunder til store auditorier med plass til 180 for den store presentasjonen. Felles for dem alle er at de er utstyrt med topp teknisk utstyr og rekvisita, har god ventilasjon og lett tilgang på møtemat og forfriskninger.

Servicetilbud

Fra den profesjonelle og hyggelige resepsjonen, har vi lagt oss i selen for at du skal ha en så effektiv og enkel hverdag som mulig. Legg til rikelig med garasjeplass til både biler og sykler, IT-drift, betjent varemottak, renhold, kildesortering, massasje, spisesteder og umiddelbar nærhet til skog og mark, og du begynner å få veldig mange gode grunner til å velge Rosenholm campus som din neste kontoradresse.

Trivsel på jobb

At man har det hyggelig på jobb er viktig både for å kunne yte godt. Derfor har vi en egen trivselssjef som arrangerer faglige og sosiale sammenkomster, og som alltid er åpen for gode forslag til aktiviteter. Rosenholm Campus ligger også vakkert til i skogen med Oslofjorden kun et kvarters spasertur unna. Mange leietakere nevner nærhet til natur og muligheten til å være utendørs som en viktig grunn til at de trives så godt her.

 

MELD INTERESSE