Et sted i utvikling

På Rosenholm Campus ønsker vi å tilrettelegge slik at leietakerne kan få en sosial, enkel og effektiv hverdag med mange gode tilbud. Vi har allerede mange gode fasiliteter, og skal fortsette og videreutvikle disse. Det skjer derfor masse spennende på Rosenholm Campus utover våren.

Spiseriet

God mat er viktig både for å prestere på jobb og for trivselen. Derfor utvikler vi et nytt matkonsept med vekt på økologiske og lokale leverandører. Her vil du finne flere og sunnere alternativer enn det du kanskje er vant med, enten du vil ha det som frokost, lunsj, middag eller møtemat. Men mat er ikke bare energi for kropp og hode. Det er også hygge og gode samtaler med kollegaer og kunder, og du kan velge mellom enkel fingermat i kaffebaren eller «full pakke» i kantinen. Eller hva med å smøre med deg litt mat og spise den under et tre i skogen?

Treningssenter

En sunn sjel i et sunt legeme, heter det, og all forskning viser også at fysisk aktivitet henger sammen hvordan vi presterer mentalt. Rosenholm Campus ønsker å være en foregangsbedrift når det gjelder satsing på trening og velvære for å redusere sykdom og fravær, og inviterer alle våre leietakere til topp moderne og nyoppussede treningslokaler med faste fellestreninger, tilgang til PT, mental trening, osteopat, m.m.

Og selvfølgelig har vi egen sykkelgarasje med garderober.

Møtesenter

Gode møter er selve livsnerven i business og på Rosenholm Campus har vi gjort vårt ytterste for at du skal få de gode møtene du vil ha. Vi tilbyr en variasjon møterom til alle anledninger – fra små rom som du enkelt booker i kaffebaren til deg og et par kunder til store auditorier med plass til 180 for den store presentasjonen. Felles for dem alle er at de er utstyrt med topp teknisk utstyr og rekvisita, har god ventilasjon og lett tilgang på møtemat og forfriskninger.

Servicetilbud

Fra den profesjonelle og hyggelige resepsjonen via skjorteservice til hentepunkt for dagligvarer, har vi lagt oss i selen for at du skal ha en så effektiv og enkel hverdag som mulig. Legg til rikelig med garasjeplass til både biler og sykler, IT-drift, renhold, eget Securitas-kontor, kildesortering, massasje, spisesteder og umiddelbar nærhet til skog og mark, og du begynner å få veldig mange gode grunner til å velge Rosenholm campus som din neste kontoradresse.

Trivsel på jobb

At man har det hyggelig på jobb er viktig både for å kunne yte godt. Derfor har vi en egen trivselsjef som arrangerer faglige og sosiale sammenkomster, og som alltid er åpen for gode forslag til aktiviteter. Rosenholm Campus ligger også vakkert til i skogen med Oslofjorden kun et kvarters spasertur unna. Mange leietakere nevner nærhet til natur og muligheten til å være utendørs som en viktig grunn til at de trives så godt her.

 

MELD INTERESSE