Kontorlokaler

Rosenholm Campus er IBM sitt gamle hovedkontor fra 1986 tegnet av arkitekt Geir Grung. Lokalene er utformet slik at dagslys slipper inn fra alle kanter. Glassatriet, høye himlinger, smarte planløsninger og et øye for detaljer, er med på å gjøre Rosenholm Campus til et sted du gleder deg til å komme til hver dag, og hvor du er stolt over å ta imot kunder.

På Rosenholm Campus har vi plass til både større og mindre leietakere. Vi har i dag 80 leietakere og vi ønsker nye leietakere velkommen for å ta del i denne flotte eiendommen. Det er allerede flere solide leietakere på vei inn så det er nå kun 5000 kvm ledig for utleie. Kontorlokalene som tilbys er lyse og moderne med svært gode kvaliteter. Vi starter allerede nå med å klargjøre arealene slik at vi raskt kan tilpasse kontorene etter leietakers ønsker. IBM ledelsens kontor med takterrasse og utsikt over indre Oslofjord er fortsatt ledig.

Last ned pdf av materialdokumentet her ›

Kontorhotell

Det blir stadig mer populært med kontorhotell og det er det mange grunner til. For det første betaler du kun for den plassen du bruker. Dette gjør det til en svært fleksibel leieform fordi du raskt både kan opp- eller nedskalere virksomheten på en forutsigbar måte. For det andre har du tilgang på en rekke tjenester og goder som hadde vært dyrt å bekoste selv, som for eksempel kopimaskin/printer, treningstudio og parkering. For det tredje får du et miljø å gå til med mennesker du både kan hygge deg med og kanskje dra nytte av. Alle gode ting er tre, sier man, så vi stopper her, selv om vi helt klart kunne kommet på minst tre grunner til. Ta heller å ring oss om du lurer på noe eller vil ha flere gode grunner til at det er smart å velge kontorhotell på Rosenholm Campus.