Om oss

Aspelin Ramm

Kontorkomplekset Rosenholm Campus, tidligere kjent som IBM-bygget, er tegnet av Geir Grung og ble ferdigstilt i 1986. Aspelin Ramm kjøpte bygget i 2008. Siden den gang har IBM flyttet ut, og bygget er nå fylt med 90 større og mindre leietakere i et fellesskap som deler mange fasiliteter.

Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig eiendomsutvikler som ønsker å bidra positivt til byutviklingen. Byggene og rommene imellom skal utgjøre verdifulle elementer i landskap og bybilde. Målet om at vi skal forbruke mindre energi oppnås ved å bygge bedre og legge til rette for deling. God arkitektur, varige og gode materialer og respekt for miljø, omgivelser og kulturarv skal være vårt varemerke.

Aspelin Ramm er også en forvalter av egne eiendommer, som er viktige driftsmidler for våre leietakere. Vi tar ikke lett på denne oppgaven, og har som mål at kunder og leietakere skal kunne konsentrere seg om egen virksomhet. Vi vil at flere enn oss deler vår stolthet over eiendommene.

Virksomheten er i hovedsak knyttet til eiendommer i Osloregionen samt i Gøteborg og Stockholm. Aspelin Ramm har deltatt i utformingen av Tjuvholmen og Vulkan i Oslo, samt Union Brygge i Drammen, og står – alene eller sammen med andre – bak kom­plekse prosjekter som har vært viktige for bymiljøet og byenes attraktivitet. Gjennom Infill går vi nye veier og skaper unike boliger.

 

Ønsker du å komme i direkte kontakt med en av oss?

 

Mette Schi Saastad

Eiendomsforvalter

ms@aspelinramm.no

905 02 172

 

Marius Berntsen

Driftstekniker

mab@aspelinramm.no

465 44 595

 

Mette Endsjø

Driftskoordinator

me@aspelinramm.no

918 63 103

 

Resepsjon

booking@rosenholmer.no

901 63 744