Rosenholmere

En rosenholmer

…er en inkluderende leder, en god kollega, en venn, en kjæreste, noens foreldre, en hundeeier, katteelsker – et menneske med sans for arkitektur og et godt arbeidsmiljø. Som liker sosialt fellesskap, økologisk kortreist mat, trening i arbeidstiden og aktiviteter på jobb og etter jobb.

Vi har snakket med fem av dem.

Maria Ohlsson (42) 

Maria husker navnet på «alle» og favorittkaffen deres. Hun er en blid og hyggelig rosenholmer som gjør en forskjell. Les mer om hele byggets solstråle.

Jonas Andresen (35)

Låssmed som utfordrer deg i bordtennis – og byr på en kasse øl om du klarer å slå ham! Les mer om Jonas og hvordan han bidrar til det positive miljøet på Rosenholm.

Morten Huseby (41)

Daglig leder som ofte står i gjørme i grøfter og går i dress på styremøter. Kjører vinyl på kontoret på fredager. Les mer om Mortens planer for et interselskapsmiljø på Rosenholm.

Hanne Bjørnå Berntsen (56)

Banksjef med nesten 250 fallskjermhopp bak seg. En ivrig syklist. Sportsånden har smittet over på kollegene som trener vekter og yoga. Les mer om Hannes engasjement på Rosenholm.

Anita Bjerkelien (57)

Turgeneral som tar deg med på gå-lunsj hver onsdag. En sporty rosenholmer som har tatt over stafettpinnen fra utleier Aspelin Ramm. Les om Anita som kjører rød 1964 Corvette cab.