Ledige kontor-lokaler på Rosenholm

Enten du jobber alene eller dere er over 100 kolleger - velkommen til Rosenholm! Her er det mulig å velge mellom kontorhotell, coworking-space, start-up-lokaler, cellekontorer eller skreddersydde kontorlokaler.

Ledige kontorlokaler på Rosenholm

Enten du jobber alene eller dere er over 100 kolleger - velkommen til Rosenholm! Her er det mulig å velge mellom kontorhotell, coworking-space, start-up-lokaler, cellekontorer eller skreddersydde kontorlokaler.

Fra 5500,-/mnd eks.mva

Kontorhotellet er idéelt for deg som jobber alene, og for småbedrifter som søker fellesskap og nye muligheter. Alt ligger til rette så du kan begynne å jobbe på dagen.

Mulighetene er mange for dere som ønsker egne lokaler, og samtidig vil være del av et større miljø med alle fasiliteter. Lokalene blir tilrettelagt for dere.

Her kan dere få tilpasset kontor etter egne ønsker og behov, med alle fasiliteter på plass. Og hyggelige naboer å nettverke med rett utenfor døren.

Over 50 hoder? Ikke noe problem. Rosenholm har store arealer som kan bli deres skreddersydde lokaler. Bli del av et levende sosialt miljø med alle fasiliteter.

Fasiliteter og aktiviteter på Rosenholm:

For effektive hverdager:

For glade ansatte:

Møt noen Rosenholmere

Valgte Rosenholm for tredje gang

 -Aspelin Ramm er mer enn en gårdeier. Det er lav terskel for å komme med idéer og ønsker, og vi føler oss ivaretatt som leietakere, sier Account Manager Monica Pedersen i Univar Solutions.

-Vi gjør hverandre gode her!

 -Kontorhotellet er en unik mulighet til å komme inn i et bra miljø og et fellesskap som øker businessen, sier gründer Reidar Ydse.

14 år på Rosenholm Campus

-Vi har en utleier som er blid, lyttende og positiv, og som ser oss, sier Henning Stranda, leder i CBRE GWS Norge. Med sin lange fartstid i bygget har han opplevd store forandringer.

-Herlig med mye liv og puls i bygget

-Hver morgen møter jeg et smil og et hei i resepsjonen. Alle er veldig serviceminded her, og vi trives veldig godt, sier HR Direktør Hanne Teien i Nobia.

Nysgjerrig? Ta kontakt!

Kom på besøk og opplev Rosenholm. Få en guidet omvisning i lokaler og fasiliteter og kjenn på den gode atmosfæren som det er vanskelig å sette ord på. Ta en kaffe i kaffebaren eller smak på de gode råvarene i kantinen. Ønsker du å finne ut hvordan det er å være en rosenholmer, er du velkommen til en dags prøvejobbing. Fyll ut skjema, eller ring Mette.

Mette

Mette Cathrine Schi
Eiendomssjef Rosenholm.
Telefon: 905 02 172
ms@aspelinramm.no